Vyšnios dulkės šaltam rūkymui, 450 g
- Gamintojas: Kamado Club
- Prekės kodas: KACB761270
- Būklė: Nauja
- Prieinamumas: Sandėlyje
- 9.99 €
- Be PVM: 8.26 €
Skirta šaltam rūkymui | Taip |
Gamintojas | KamadoClub |
Sudėtis | Vyšnia |
Svoris | 450g |
Pakuotės matmenys | AxPxG: 26x20x10 cm |
Kilmės šalis | Ispanija |
Vyšnios dulkės puikiai tinka įvairių produktų šaltam rūkymui. Dulkės užpildomos į specialią, spiralės formos šalto rūkymo generatorių. Padėkite maistą ant grotelių, o generatorių, užpildytą dulkėmis, kepsninės dugne (anglių nenaudokite). Uždekite dulkes (su arbatine žvakute) - jos turi smilkti. Palikite kepsninės sklendes atvertas iki 1 cm. Dangtis turi būti uždarytas, kad maisto produktai įgautų kuo daugiau dūmo bei atspalvio!
Vyšnios dulkių ypatumai:
- Šaltam rūkymui
- 450 g
- Švelnaus stiprumo dūmas
- Lengvai saldus ir vaisinis skonis
- Rekomenduojama kiaulienai
- Taip pat tinka jautienai ir žuviai
Atraskite naujus skonius sumaišius skirtingos medienos dulkes šaltam rūkymui.
DĖMESIO:
Šaltai rūkant maistas nėra iškepamas. Būtina užtikrinti, kad maistas būtų tinkamai pasūdytas arba užpiltas sūrymu, ir išvengta sugedimo bei blogųjų bakterijų. Šalto rūkymo esmė yra prisotinti produktą dūmo skoniu/kvapu. Šaltai rūkyti produktai gali išsilaikyti ilgesnį laiką nei karšto rūkymo.
Lauko temperatūra turi būti ne didesnė nei 10-15C, ir ne žemesnė nei -10, nes produktai gali užšalti.
Tinkamiausi produktai šaltam rūkymui - kiauliena, šoninė, jautiena, žvėriena, žuvis, sūris, vaisiai.
Plačiau apie šaltą rūkymą ir jo subtilybes galite rasti knygoje - "Kamado Enciklopedija".